Skip to main content

Kleine waterkoker

Waarom een kleine waterkoker kopen?

Braun PurEase3 WK3000
Aigostar Walking Drip 30JQK

Er zijn veel mensen die een kleine waterkoker willen, waarom? Dat is redelijk eenvoudig uit te leggen, namelijk om ruimte uit te besparen. Wat een waterkoker is en welke de beste waterkokers voor thuis zijn kon je al lezen op deze website. Toch is er ook nog een grote vraag naar deze waterkoker.

Vandaar dus dat we de kleine waterkoker hier in de spotlights zetten. Een apparaat die ideaal is als je in een zeer klein kot woont, of een kleine keuken hebt en dus niet zoveel plaats hebt op je aanrecht. Verder is het ook leuk voor als je een caravan of mobilhome  hebt, maar ook als je bijvoorbeeld bij iemand gaat logeren, op reis of vakantie gaat. Verder zijn ze tegenwoordig heel handig en veiliger als de oudere modellen. En zeker betaalbaar! Ga nu naar het kleine waterkoker overzicht van bol.com. Daar vind je letterlijk alle kleine waterkokers terug. Hieronder modellen die wij zelf bekeken hebben.

Mesko MS 1236 mini

Kleine waterkoker

Top kleine waterkokers

Een kleine waterkoker kan immers altijd handig zijn voor als je snel wat klaar wilt maken, denk aan een koffie, thee of een lekker soepje. We gaan op deze pagina de beste kleine waterkoker uitlichten zodat jij met een gerust hart de juiste kleine waterkoker in huis kunt halen. Hieronder kunt u een 3 tal kleine waterkokers zien die wij adviseren met in het achterhoofd “compact en klein”

Een kleine waterkoker is heel handig voor als je een eitje wilt koken of als je op vakantie bent en eventueel graag je flesvoeding voor je baby wilt bereiden.

Mesko MS 1249 waterkoker klein

De Mesko MS 1249 is een mini waterkoker met een inhoud van 0.6 liter, dit is dus duidelijk een kleine waterkoker. Deze waterkoker heeft niet voor niets Mesko MS 1249 mini waterkoker als naam. Omdat het echt dus een mini formaat is. Deze waterkoker heeft algemeen een positieve gebruikersbeoordeling dus kunnen we deze kleine waterkoker makkelijk aanbevelen op deze pagina.

Kleine waterkoker

Koop nu


Unold 18575

Onze tweede kandidaat die we adviseren als een mini waterkoker is de Unold kleine waterkoker 18575 RVS. Als u van reizen houdt en van warme dranken houdt, is deze waterkoker voor u. Deze heeft een metalen design met een zwarte afwerking en ziet er dus moderner uit als de Mesko MS 1249. Het handvat is van kunststof zodat u niet verbrandt tijdens het inschenken. Door het compacte ontwerp kun je hem meenemen of opbergen. Een kopje thee of koffie is zeer snel klaar dus erg gemakkelijk.

Buitenkant van dit toestel kan heet worden, dus gebruik het handvat zoals het hoort.

Kleine waterkoker

Koop nu


Severin WK3644

De Serverin WK3644 heeft een inhoud van 0.5 liter wat dus zeer klein is. Een perfecte waterkoker klein dus! Maar dat is juist de bedoeling van deze website, om een reeks kleine waterkokers in de spotlights te zetten die een positieve gebruikerservaring hebben en die ook goed naar voren kwam in onze analyses.

Koop nuGeen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *