Skip to main content

Black Friday waterkoker

Black friday waterkoker

Welke waterkoker kopen op Black Friday?

Een historisch event dat elke jaar populairder wordt, niet enkel in Amerika maar ook in Azië en bij ons Europa. Black Friday wordt gevierd op 29 november 2024. Massale kortingsacties bij zowel offline winkels als online winkels. Elektronica toestellen zoals waterkokers en snelkookpannen vliegen de deur uit in een paar seconden! De prijzen van de waterkokers, snelkookpannen, theepotten, fluitketels en heetwaterdispensers die je ziet op onze review website gaan allemaal naar onder wegens de Black Friday Deals. Geniet van zulke acties en koop je favoriete Black Friday waterkoker aan scherpe prijzen!

Ideale cadeautip voor Black Friday 2024

Hieronder zijn onze 3 waterkokers winnaars waarvan je zeker van bent dat je geen miskoop doet.

Dualit D72835 Classic
Snelste Waterkoker Bosch TWK8611P Styline
Philips waterkoker Daily HD464620

Andere winnaars van waterkokertest.be vallen uiteraard ook in de Black Friday Deals.

Fluitketels: Klik hier

Snelkookpannen: Klik hier

Theepotten: Klik hier

Heetwaterdispensers: Klik hier

Wanneer is Black Friday Nederland?

Op vrijdag 29 november 2024 gedurende 4 dagen lopen de acties van Black Friday. Zowel België als Nederland doen mee aan de koopjes deals. Tijd om je slag te slaan en te genieten van de talrijke kortingen en promoties die ze aanbieden op de waterkoker assortiment.

Bolcom Black Friday

Sommige klanten bestellen waterkokers online al van thuis uit voor de coronacrisis. Anderen hebben online bestellen pas ontdekt omdathet zo handig is online te bestellen. De mensen kunnen niet anders door de lockdownmaatregelen. De bekendste partner is Bol.com, een grote webwinkel waar je garandeert nog iets anders zal kopen dan een waterkoker. Bol.com bestaat uit een Belgisch en Nederlands productaanbod, dus bij vragen en opmerkingen kan de klantendienst je direct helpen. Tevens wij als team Waterkokertest.be staan paraat voor uw vragen. Verder kun je afrekenen met diverse betaalmethoden.

Opmerking Black Friday waterkoker

Door de drukte van de Black Friday periode en de Cyber Monday, kan de bezorging van je waterkoker langer duren. Let op de voorraad en de tijdlevering bij je aankoop.

Wat is Cyber Monday?

De 2de december 2024 is de Cyber Monday. De afsluiter van de Black Friday koopperiode en de start van de kerstverkoop, waar online shoppen centraal staat. Door koude weer kun je niet meer gezellig op het terras gaan drinken. Zelf koffie maken of thee drinken dankzij onze reviews van waterkokers bied je veel mogelijkheden. Onze partner biedt je veel verrassingen op de prijzen van de waterkokers op Cyber Monday. Scherpe prijzen en gratis bezorging. Vooraleer je een waterkoker gaat halen, lees onze reviews en kies de beste waterkoker voor bij je thuis.

Fijne feestdagen, hou het veilig en smakelijk eten!

SEB L’ Authentique 6 liter
Inventum HWD722
BK Excellent 2,5 liter Inductie
Bredemeijer Jang 0.8 l Zwart Gietijzer
KLAUSBERG Amethyst 2.8 L
Tefal KI431D
Princess 236007 Water en thee


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *