Skip to main content

Kenwood waterkoker

Kenwood waterkoker

Zoeken naar een waterkoker van Kenwood

Kenwood kMix ZJX650BK is de waterkoker die u misschien zoekt. Deze mooie waterkoker van Kenwood is ideaal voor thee te zetten aangezien deze een stijlvol design heeft en gemaakt is van roestvrije staal. Toch nog twijfels? Ga dan naar onze waterkoker hoofdpagina.

Kenwood kMix ZJX650BK

Waterkoker Kenwood kopen

Talloze waterkokers die we aanbevelen op onze websites. Met de nodige info en reviews bepalen we jouw favoriete waterkoker. Kenwood heeft nog andere modellen in aanbieding. Hieronder extra Kenwood waterkokers.

Kenwood kMix SJM610 Waterkoker

Deze waterkoker heeft een gebruiksvriendelijke LCD-scherm dat toont de gekozen temperatuur. En een optioneel geluidssignaal maakt u alert op het einde van het programma zodat u weet dat het water klaar is. Daarnaast is de waterkoker een stijlvolle aanvulling op elke keuken dankzij de volledig RVS behuizing.

Kenwood kMix SJM610 Waterkoker

Bestel nu

Kenwood ZJX 650WH kMix

De Kenwood snoerloze RVS waterkoker van 1 liter met een vermogen van 2200W is een van de betere waterkokers van Kenwood op de markt. Niet te zwaar, mooie kleur en niet zo luidruchtig. Een minpuntje is dat het een korte levensduur heeft en een hoge prijs.

Kenwood ZJX 650WH kMix Snoerloze Waterkoker 1L

Bestel nu

KENWOOD SJM490 Waterkoker Scene – Inox

Met een elegante combinatie van een geborsteld en gepolijst metalen lichaam, zal deze waterkoker er geweldig uitzien in elke keuken. De Scene waterkoker SJM490 heeft een klapdeksel voor eenvoudige bediening met één hand en een speciaal ontworpen schenktuit voor perfect schenken. De Scene waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter, een verwijderbaar gaasfilter om kalkaanslag te verminderen en een gepolijst verborgen element voor eenvoudige en eenvoudige reiniging.

KENWOOD SJM490 Waterkoker Scene - Inox

Bestel nu


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *