Skip to main content

Bubble tea

bubbel thee maken

Bubbel thee maken

Een nieuwe sensatie, vooral in Taiwan heel populair, bubbel thee drinken. De gummi balletjes zijn de ingrediënten voor je thee en ze zijn taai bij aankoop. Het wordt zachter als je kokend water overgiet met een waterkoker. Het Verzachtingsproces duurt ongeveer 15 minuten. Daarna voeg je er suikerwater bij of je mixt honing met water erbij. Laat het ongeveer 30 minuten intrekken. Voeg daarna zwarte thee erbij en tenslotte voeg melk toe voor een crèmekleurige thee te hebben. Op de onderstaande film wordt er uitgebreid over gezegd hoe je bubbel thee moet maken.

Snelste Waterkoker Bosch TWK8611P Styline
Smeg KLF03 Retro

Boba tea kopen

In de Aziatische supermarkten is er kans dat je bubbel thee kan kopen. In de online winkel trouwens ook zie hieronder. Tapioca Pearls is geproduceerd in China. Het voldoet aan de voedingsnormen. Er zitten verschillende ingrediënten in namelijk bosvruchten, Ceylon, China Gunpowder, Citroengras, Darjeeling, Earl Grey, English Afternoon, Framboos, Fruitmix, Jasmijn, Mango, Meloen, Passievrucht, Perzik en Sencha. En een belangrijk punt is dat het cafeïnevrij is. Geniet van je zelfgemaakte Boba thee met uw vrienden.

Model Review
1 ChaCult Bubble Tea Starters Kit ChaCult Bubble Tea Starters Kit

95%

"Leuke set om zo kennis te maken met andere bubble tea smaken."

Prijs
2 Boba tea kopen Tapioca Pearls

94%

"Lekker, calorie arm en vezelrijk, ontdek Bubbel thee!"

Prijs
3 4x Instant Bubble Tea 4x Instant Bubble Tea

93%

"Kant-en-klaar Bubble Thee en bruine suiker smaak."

Prijs

Bubble tea online store

Een trend in de Aziatisch jeugd waar thee drinken in een nieuwe stijl wordt geïntroduceerd. Boba thee of bubbel tea drinken is zoals milkshake drinken. Er bestaat een online store waar je accessoires van Boba kan kopen. Spullen zoals portemonnees, gsm hoesjes, tassen,… Allemaal met de Boba stijl geproduceerd. De magazijnen vestigen in Verenigde Staten, China en Australië. Opgelet verzendkosten worden hier aangerekend. Verzendtijd duurt langer omdat de producent niet in Europa bevindt.

Wereldwijde online accessoires store van Boba: www.bobatribe.com
Bubble-tea-kopen


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *