Skip to main content

Waterkokers geluid

Waterkoker geluid

Maken waterkokers geluid?

Waarom maken de waterkokers geluid? Het waarom is een simpel antwoord: als stoom zich opbouwt en opwarmt in de waterkoker, veroorzaakt het trillingen. Naarmate de stoom sneller uit de waterkoker ontsnapt, worden de trillingen intenser en wordt het gefluit luider. Bij de nieuwere generatie van de waterkokers bestaan er stille waterkokers. Meer info hier op onze website.

Ja, alle waterkokers maken geluid! Meer specifiek, ronde de 75 dB.

Geluiden van de bellen, terwijl het water kookt, kleine stoombelletjes vormen terwijl ze opstijgen in het koudere water, krimpen ze en storten ze in en botsen dan tegen elkaar en dus maken veel lawaai. Het wordt dus een stuk stiller als de bellen helemaal naar de oppervlakte komen en ze stoppen met caviteren.

Wilt u een die waterkoker minder geluid maakt?

Waarom zou je een stille waterkoker gebruiken? Dat is heel eenvoudig! Een stille waterkoker is heel handig als je niet te veel geluid in je keuken wilt!

We hebben de meest stille waterkokers uit al onze reviews geselecteerd en in de spotlights gezet!

Bekijk hier alle stille waterkokers.


Als je graag nog meer info wilt weten over waterkokers kijk dan eens naar onze Homepagina. Hier zal je buiten waterkokers met geluid ook vele andere verschillende waterkokers vinden. We hebben een top 10 geselecteerd zodat jij de beste waterkoker uit kunt kiezen.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *