Skip to main content

Waterkokers op batterijen

Waterkoker batterijen

U zoekt een waterkoker op batterijen? Dit kunnen we helaas niet aanraden wegens de nadelen. We raden je wel aan om waterkokers met stroomkabels of snoerloze waterkokers te kopen. Veel veiliger, zowel voor jou gezondheid en omgeving. Waterkokers op echte batterijen kopen is mogelijk via onbetrouwbare bronnen en de kwaliteit is niet gegarandeerd!

Waterkokers op batterijen = speelgoed artikelen!

Snoerloze waterkokers

De realiteit van een snoerloze waterkoker is dat ze eigenlijk niet helemaal ‘snoerloos’ zijn. In plaats van dat het netsnoer rechtstreeks de waterkoker in gaat, gaat deze naar een basis waarop de waterkoker staat. Wanneer het verwarmingselement van de “snoerloze” waterkoker in de basis is vergrendeld, vormt het een circuit met de basis en dus de netvoeding. De waterkoker kan dan gewoon worden ingeschakeld en verwarmd.

De waterkoker moet op de houder staan ​​om zichzelf van stroom te voorzien.

Een belangrijk voordeel is dat ze veel handiger en veiliger zijn. Dat komt omdat je de vrijheid hebt om de waterkoker van de houder te halen als hij gekookt is. Dit maakt het gemakkelijker in het gebruik en zorgt ervoor dat niemand over de kabel struikelt. U kunt de waterkoker zelfs meenemen naar eender welke ruimte. Met een standaard elektrische waterkoker is het onpraktisch waarvan je de stekker uit het stopcontact moet halen en het snoer met je mee moet dragen.

Enkele voorbeelden van de snoerloze waterkokers hieronder een lijst.

Bestron Waterkoker AWK683
Bosch TWK7805
TurboTronic TT-LED03 Retro
Bestron AWK300EVP
TurboTronic TT-LED07
Philips HD4649/00
TurboTronic TT-LED05
Philips waterkoker Daily HD464620

Ga naar onze waterkoker pagina voor meer info en de beste modellen.Reacties

Mw Kuckuk mei 14, 2021 bij 7:39 am

Zou heel graag van u vernemen of een waterpokken op batterijen wel te koop zijn.
Zou graag van u vernemen waar en hoe duur. Bedankt voor de moeite.

Beantwoorden

Mw Kuckuk mei 14, 2021 bij 7:41 am

Heb een vergissing in het woord waterpoloër gemaakt. Het woord waterpokken zou dus waterkoker moeten zijn. Sorry.

Beantwoorden

Waterkoker Test mei 14, 2021 bij 7:47 am

Beste,

Een waterkoker op batterijen is helemaal niet mogelijk. Om water te koken heb je een hoog vermogen nodig wat niet mogelijk is met batterijen. Dit is ook de reden waarom er in Amerika bijna geen waterkokers beschikbaar zijn, ze hebben maar 110 volt op hun netstroom. Daarmee dus dat het onmogelijk is om water te koken op batterijen.

De Carpoint waterkoker komt het dichts bij een kleine waterkoker je moet deze in de auto gebruiken. Check ook zeker reis-waterkoker voor de kleinste waterkokers, let er wel op doordat ze een laag vermogen hebben duurt het kookproces veel langer dan bij een gewone waterkoker met een snoer.

Team WaterkokerTest

Beantwoorden

Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *