Skip to main content

Camping waterkoker

Waterkokers voor op de camping

Er zijn veel mensen die een camping waterkoker willen, waarom? Dat is redelijk eenvoudig uit te leggen, namelijk om ruimte uit te besparen. Wat een waterkoker is en welke de beste waterkokers voor thuis zijn kon je al zien op onze website, op deze website vind je letterlijk alles over waterkokers!

Toch is er ook nog een grote vraag naar deze waterkoker. Vandaar dus dat we de camping waterkoker hier in de spotlights zetten. Een apparaat die ideaal is als je in een zeer klein kot woont, of een kleine keuken hebt en dus niet zoveel plaats hebt op je aanrecht. Verder is het ook leuk voor als je een caravan of mobilhome hebt, maar ook als je bijvoorbeeld bij iemand gaat logeren, op reis of vakantie gaat.

Een camping waterkoker kan immers altijd handig zijn voor als je snel wat klaar wilt maken, denk aan een koffie, thee of een lekker soepje. We gaan op deze pagina de beste reis waterkoker uitlichten zodat jij met een gerust hart de juiste reis waterkoker in huis kunt halen. Hieronder kunt u een 3 tal camping waterkokers zien die wij adviseren met in het achterhoofd “compact en klein”

Ook is een camping waterkoker heel handig voor als je een eitje wilt koken, of als je op vakantie bent en graag je flesvoeding voor je baby wilt bereiden.

Mesko MS 1249

De Mesko MS 1249 is een mini waterkoker met een inhoud van 0.6 liter, dit is dus duidelijk een kleine waterkoker, deze waterkoker heeft niet voor niets Mesko MS 1249 mini waterkoker als naam. Omdat het echt dus een mini formaat is.

Deze waterkoker heeft algemeen een positieve gebruikers beoordeling dus kunnen we deze kleine waterkoker makkelijk aanbevelen op deze pagina.

Kleine waterkoker

Koop nu

Unold 18575

Onze tweede kandidaat die we adviseren als een mini waterkoker is de Unold kleine waterkoker 18575 RVS. Deze heeft een metalen design met een zwarte afwerking en ziet er dus moderner uit als de Mesko MS 1249 camping waterkoker.

Deze waterkoker is dus ook ideaal voor op vakantie mee te nemen. Je kan makkelijk een eitje koken met het deksel open in deze waterkoker, een kopje thee of koffie is zeer snel klaar erg makkelijk dus. Ook de gebruikersbeoordelingen zijn positief, wel een opmerking, de buitenkant van deze kleine waterkoker kan wat heet worden, dus gebruik het handvat zoals het hoort. De Unold waterkoker 18575 RVS kun je kopen voor slechts 27€.

Kleine waterkoker

Koop nu

Severin WK3644

De Serverin WK3644 camping waterkoker heeft een inhoud van 0.5 liter wat dus zeer klein is, maar dat is juist de bedoeling van deze pagina, om een reeks kleine waterkokers in de spotlights te zetten die een positieve gebruikerservaring hebben en die ook goed naar voren kwam in onze analyses.

Koop nu

U zoekt een waterkoker met inhoud 1 liter?

Zoek dan niet verder! Wij hebben de beste camping waterkoker geselecteerd voor jou. Tegenwoordig zijn er honderden waterkokers beschikbaar. Je verdrinkt letterlijk in het aanbod. Vandaar deze handige   suggesties. Wij hebben een groot aantal camping waterkokers geanalyseerd en getest en gekeken naar de gebruikersbeoordelingen. Zoek dus niet verder:

Braun PurEase3 WK3000
Tefal Seamless Safe Tea KO2618
Princess 236023 RVS
Adler AD 08 B
Aigostar Juliet 30HIO
Carpoint Waterkoker 1L


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *