Skip to main content

Kleine snelkookpan

2.5-liter-kleine-snelkookpan-wmf

Kleine snelkookpan kopen?

Zoek dan niet verder! Wij hebben de beste kleine snelkookpannen geselecteerd voor jou. Tegenwoordig zijn er honderden snelkookpannen beschikbaar. Je verdrinkt letterlijk in het aanbod. We hebben deze WMF Perfect Snelkookpan geanalyseerd, getest en gekeken naar de gebruikersbeoordelingen. Het heeft een klein formaat dus een kleinere inhoud. Hierdoor neemt ze ook niet te veel plaats in je kast. Het design ziet er mooi uit en is gemakkelijk schoon te maken.

WMF Perfect Snelkookpan 2,5L – Review Test

 

De WMF Perfect snelkookpan is gemaakt van glanzend Cromargan® 18/10 roestvrijstaal en heeft aan de binnenzijde een maataanduiding zodat nauwkeurig te zien is hoeveel liter er in de pan zit. Tevens heeft de snelkookpan een TransTherm® bodem die de warmte snel verdeelt en goed vasthoudt en waardoor deze geschikt is voor alle warmtebronnen, waaronder inductie.

Opmerking WMF snelkookpan

Het handvat kan volledig van de pan gehaald worden zodat het gemakkelijk schoon te maken is. Het handvat en de rubberen afdichtingsring (zit onder het deksel) mogen namelijk niet in de afwasmachine worden gereinigd. Doe dit ook absoluut niet! Het bedieningspaneel zit in het handvat, dus zodra deze in de afwasmachine terecht komt en een programma meedraait zal het kapot gaan. Als het handvat kapot is, werkt de pan niet meer. Gelukkig kan deze wel apart worden besteld!

WMF Perfect 4,5 liter
Onderste afbeelding is hoe je het  kleine handvat moet schoonmaken.
WMF Perfect Snelkookpan 2,5L schoonmaken


Als je graag nog meer info wilt weten over snelkookpannen kijk dan eens naar onze Snelkookpan Koopgids. Hier zal  je buiten kleine snelkookpannen ook vele andere verschillende snelkookpannen vinden. Wij hebben een top 10 geselecteerd zodat jij de beste snelkookpan uit kunt kiezen.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *