Skip to main content

De mooiste Glazen waterkoker

We hebben deze glazen waterkokers ook gekend als doorzichtige waterkokers in de schijnwerpers gezet. Die uiteraard net als de andere waterkokers die we geselecteerd hebben, overweldigend positief is in de gebruikersbeoordeling.

Glazen Waterkoker met Led verlichting. De elegante glazen waterkoker is gemaakt van speciaal veiligheidsglas en is daarboven ook nog eens voorzien van een stijlvolle geïntegreerde blauwe LED-verlichting. Aanschouw een waar water en licht spektakel wanneer je deze glazen waterkoker aanzet.

Princess 236007 Water en thee
TurboTronic TT-LED07
Aigostar Eve 30GON
TurboTronic TT-LED05

doorzichtige waterkoker met LED verlichting

Het sfeervolle LED licht in de kan, voegt een extra verfijning en elegantie toe aan je keuken. Het glas is extra dik gemaakt waardoor het vrij van geuren, veiliger en bestand tegen hoge temperaturen en corrosiebestendig is. Door het doorzichtige glas kun je controleren hoe snel het water beschikt over een perfecte temperatuur. Het oppervlak van het glas is glad waardoor het voor bacteriën niet makkelijk is om zicht te nestelen, hierdoor is deze glazen waterkoker eenvoudig en makkelijk schoon te maken is.

Bestron Waterkoker AWK683
TurboTronic TT-LED03 Retro
MOA WK789
Aigostar Chubby 30LCZ

Geen waterindicator vereist

Aangezien deze glazen waterkoker transparant, heb je geen extra lampje of waterindicator nodig om te zien hoe vol de waterkoker zit. Dit is zeer makkelijk te zien aangezien deze waterkoker van glas is. Daarboven op het LED licht maakt dat je het water in de waterkoker nog makkelijker kunt zien.

Nadelen glazen waterkoker

  • Glazen buitenkant kan warm worden dus niet aanraken tijdens het kookproces.
  • Aangezien dit een glazen waterkoker is, ten alle kosten stoten van dit apparaat vermijden, en ook dit apparaat laten vallen kan het apparaat stuk doen. Hij is van glas en daardoor extra gevoelig als je ergens tegen aanstoot.
  • Geeft een chemische geur de eerste kook beurten, dus best een paar keer water koken om het apparaat te zuiveren.

Cadeautip:

De glazen waterkoker is een prachtige waterkoker die een extra sfeer in je keuken geeft!

 

Ga naar onze pagina beste waterkoker voor de populairste modellen en meer info. Ga nu naar het glazen waterkoker overzicht van bol.com. Hier vind je letterlijk alle glazen waterkokers.