Skip to main content

Snelkookpan 8 liter

Snelkookpan 8 liter kopen?

Dat gaat met de Royal Swiss snelkookpan. De 8 liter inhoud is een groot volume waar je heel uw gerecht kan bereiden. Leuke en snelle manier van koken is de boodschap. Geschikt voor alle warmte bronnen. De handgrepen zijn ontworpen om in uw handpalm te passen en de grip en een comfortabele grip te verbeteren.

Gebruiksaanwijzing

Eenvoudig openen / sluiten Het draaien aan de hendel bovenop het fornuis is zo handig, dat het gemakkelijker wordt om het deksel van de snelkookpan te ontgrendelen en te vergrendelen. Wanneer de snelkookpan is vergrendeld, is het rode veiligheidsventiel op het handvat zichtbaar. Op deze manier houdt de snelkookpan gegarandeerd alle stoom en druk goed binnen. De snelkookpan heeft een kookniveau-indicator. Wanneer de 1e witte ring zichtbaar is, bevindt de ovenschotel zich in perfecte temperatuuromstandigheden. Wanneer de tweede rode ring zichtbaar is, is de hitte onder de snelkookpan te hoog, het is een waarschuwing om de hitte te verlagen voor een goede bereiding.

Royal Swiss

Koop nu


Als je graag nog meer info wilt weten over snelkookpannen kijk dan eens naar onze Homepagina. Hier zul je buiten Snelkookpan 8 liter ook vele andere verschillende snelkookpannen vinden. Wij hebben een top 10 geselecteerd zodat jij de beste snelkookpan uit kunt kiezen.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *