Skip to main content

Eitje koken in magnetron

Eitje koken in magnetron

Zoals je al kon lezen op onze website kan je met een elektronische eierkoker makkelijk meerdere eieren tegelijk koken. Een eitje koken in de magnetron is een spotgoedkoop alternatief om makkelijk één of meerdere eieren tegelijk te koken. Met de meeste microgolf eierkokers kan je maar één ei tegelijk koken. Meestal haal je 2 magnetron eierkokers in huis zodat je makkelijk 2 eitjes tegelijk kan koken.

Het voordeel aan deze eierkokers is dat ze zeer snel werken. Hieronder een lijst met de meest populaire magnetron eierkokers:

Een eitje koken in de magnetron doe je met een magnetron eierkoker. Het voordeel is dat ze veel sneller gekookt zijn als elektrische eierkokers. Er zijn wel enkele dingen waarop je moet letten.

✅ Let goed op de tijd 45 seconden is meestal voldoende voor 1 ei

✅ Het is even wennen om de juiste tijd te zoeken

✅ Zeer snel

✅ Goedkoper als elektrische eierkokers

✅ Pas op enkele seconden langer en je eitje kan ontploffen

TIP: Zoals je ziet moet je de juiste tijd zelf leren elke magnetron eierkoker verschilt. Magnetron eierkokers waar je één eitje tegelijk in kan koken zijn meestal klaar na 30-45 seconden. Let goed op! Als je het eitje te lang in zet kan het eitje PLOF zeggen! Het is niet schadelijk voor je microgolf, maar het is vervelend omdat je dan alles moet oppoetsen!

Een alternatief is een elektrische eierkoker.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *