Skip to main content

Doorzichtige waterkoker

Doorzichtige waterkoker kopen

We hebben ook doorzichtige waterkokers of glazen waterkokers in de schijnwerpers gezet. Die uiteraard net als de andere waterkokers die we geselecteerd hebben, overweldigend positief is in de gebruikersbeoordeling.

Doorzichtige waterkokers met Led verlichting. De elegante doorzichtige waterkoker is gemaakt van speciaal veiligheidsglas en is daarboven ook nog eens voorzien van een stijlvolle geïntegreerde blauwe LED-verlichting. Aanschouw een waar water en licht spektakel wanneer je deze glazen waterkoker aanzet.

Princess 236007 Water en thee
TurboTronic TT-LED07
Aigostar Eve 30GON
TurboTronic TT-LED05

Doorzichtige waterkoker met LED verlichting

Het sfeervolle LED licht in de kan, voegt een extra verfijning en elegantie toe aan je keuken. Het glas is extra dik gemaakt waardoor het vrij van geuren, veiliger en bestand tegen hoge temperaturen en corrosiebestendig is. Door het doorzichtige glas kun je controleren hoe snel het water beschikt over een perfecte temperatuur. Het oppervlak van het glas is glad waardoor het voor bacteriën niet makkelijk is om zicht te nestelen, hierdoor is deze doorzichtige waterkoker eenvoudig en makkelijk schoon te maken is.

Bestron Waterkoker AWK683
TurboTronic TT-LED03 Retro
MOA WK789
Aigostar Chubby 30LCZ

Geen waterindicator vereist

Aangezien deze doorzichtige waterkoker transparant is, heb je geen extra lampje of waterindicator nodig om te zien hoe vol de waterkoker zit. Dit is zeer makkelijk te zien aangezien de waterkoker van glas is. Daarboven zorgt het LED licht dat je het water in de waterkoker nog makkelijker kunt zien.

Nadelen doorzichtige waterkoker

  • Doorzichtige buitenkant kan warm worden dus niet aanraken tijdens het kookproces.
  • Aangezien dit een doorzichtige waterkoker is, ten alle kosten stoten van dit apparaat vermijden, en ook als je dit apparaat laten vallen kan het apparaat snel barsten of defect geraken. De waterkoker is van glas en daardoor extra gevoelig als je ergens tegen aanstoot.
  • Geeft een chemische geur de eerste kook beurten, dus best een paar keer water koken en daarna wegspoelen om het apparaat te zuiveren.

Cadeautip:

De doorzichtige waterkoker is een prachtige waterkoker die een extra sfeer in je keuken geeft!Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *